Hoofdsponsors:

Donderdag 8 juni 2006 heeft de 10e SIGCHI conferentie “The Web and Beyond” in het Tuschinski Theater in Amsterdam plaatsgevonden, waarin de ontwikkelingen die sommigen samenvatten als “Web 2.0” onder de loep zijn genomen.

Aandacht was er voor nieuwe dynamische interface-oplossingen, technologische ontwikkelingen, user generated content, social networking én uiteraard de gevolgen voor individu, bedrijf en samenleving. De nadruk lag op interaction design in de praktijk.

Foto impressie van de conferentie via Flickr
Alle foto's met tag "twab2006" op Flickr
Verslag van de conferentie door Igor Freeke

Programma en sprekers

Toonaangevende sprekers uit zowel de User Experience community als het bedrijfsleven gaven hun visie op de toekomst van het web. Daarnaast waren er verschillende side events zoals een banenmarkt, productdemonstraties en een boekenmarkt.

Bekijk het hele programma
Bekijk de sprekers en hun profiel (PDF)

Nog niet betaald?

Mocht u nog niet betaald hebben, dan wordt u dringend verzocht contact met ons op te nemen via registratie@thewebandbeyond.nl

Meer over registratie

JESSE JAMES GARRETT WINT WIRED AWARD

Wired Magazine heeft haar 2006 Rave Awards bekendgemaakt en Jesse James Garrett heeft de Technology Award gewonnen i.v.m. zijn bijdrage aan Ajax. Meer infomatie.

 

Locatie: Pathé Tuschinski Theater Amsterdam

Op de hoogte blijven

21 juni 2007 - HCI Methods

Na de succesvolle jubileum­conferentie organiseert Chi Nederland in 2007 alweer haar 11e conferentie met de titel 'HCI-methods: way to go?'.
Meer informatie