The Web and Beyond 2008: Mobility

Op 22 mei 2008 vond in de Beurs van Berlage The Web and Beyond 2008: Mobility plaats. The Web and Beyond is een tweejaarlijkse conferentie over mens-computer-interactie en wordt georganiseerd door CHI Nederland.

Het Web is in beweging: het vindt steeds meer zijn weg naar onze telefoon, onze auto, ons huis en onze straat. En de interactie tussen ons en het web is ook nog eens slimmer en rijker dan ooit.
Van oudsher gaat draait het bij mobiele apparatuur om het op afstand communiceren met andere mensen of met systemen. Maar wat als we de gebruiker centraal zetten? Wat betekent mobiliteit voor mensen die onderweg interactie hebben met technologie in hun omgeving? The Web and Beyond 2008: Mobility ging de diepte in.

Nieuws

Foto’s, presentaties en video-opnamen

Keynote sprekers

Video-opnamen van de presentaties van de keynote sprekers Ben Cerveny (Playground foundation, Flickr), Jyri Engeström (Jaiku), Adam Greenfield (Everyware) en Christian Lindholm (Fjord, Nokia) zijn integraal op YouTube te bekijken. Van Kars Alfrink, Robert Gaal, Almar van der Krogt, Jan Willem Streefkerk, Maartje van Hardeveld en Niels Wissels zijn de presentaties als download of link toegevoegd. Een foto-impressie van de conferentie is te vinden op Flickr (tag: TWAB08).

Nog niet betaald?
Betalingsinstructies vindt u op de factuur bij uw bevestigingsmail. Zou u de betaling per omgaande willen doen? Rekeningnummer CHI Nederland: 59.70.56.633
BIC- of swift-code ABN AMRO: ABNANL2A
IBAN: NL31ABNA0597056633

Vragen over uw registratie of betaling? Mail ons op registratie@thewebandbeyond.nl

Locatie

Platinum sponsor: TietoEnator
Gouden sponsors: Informaat Rabobank Syndicat
Bezoek ook onze zilveren en bronzen sponsors