Locatie

The Web and Beyond 2008: Mobility werd gehouden in de Beurs van Berlage Congres- en Concertzalen. De Beurs van Berlage is ontworpen door Hendrik Petrus Berlage (1856-1934) voor de gemeente Amsterdam. De bouw startte in 1898 en is voltooid in 1903. Het was Berlage’s eerste grote opdracht - en die maakte hem wereldberoemd.

Beurs van Berlage

De Beurs van Berlage ligt midden in het centrum, op loopafstand van de grachten, diverse hotels, en het Koninklijk Paleis op de Dam. Het gebouw ligt op 5 minuten lopen van het Centraal station. Met de trein is het maar 20 minuten van Schiphol, de internationale luchthaven van Amsterdam.

Beurs van Berlage

Beurs van Berlage
Damrak 213
1012 ZH
Amsterdam
Nederland


View Larger Map

Met openbaar vervoer
U kunt de trein, tram of bus nemen naar Amsterdam Centraal Station. Volg de borden naar de uitgang ‘centrum’ en loop naar het Damrak (in zuidelijke richting). Links van de weg ziet u de Beurs van Berlage al, een groot gebouw in rode baksteen, met diverse torens.

Met de auto
Vanaf de ringweg Amsterdam (A10): neem de afslag Volendam / centrum, en volg de borden naar ‘Centrum’. Nadat u door de IJ-tunnel bent gekomen, neemt u de eerste weg rechts, richting Havens. U komt op de Prins Hendrikkade.
Volg de Prins Hendrikkade tot u het Centraal Station passeert. U ziet een grote parkeergarage: Amsterdam Centraal. Daar kunt u parkeren op 5 minuten loopafstand van de Beurs van Berlage.
Er zijn ook andere parkeermogelijkheden. Vanaf de Prins Hendrikkade gaat u bij de stoplichten linksaf naar de Nieuwezijds Voorburgwal, onderdeel van een ring om de binnenstad. Deze ring loopt in een grote cirkel via Spuistraat, Muntplein, Rokin, Dam en Damrak. Onderweg passeert u twee grote parkeergarages: De Kolk (op de Nieuwezijds Voorburgwal) en de parkeergarage van De Bijenkorf (op het Damrak). De laatste is vlak bij de Beurs van Berlage.

Parkeergarages
ANWB Parkeergarage Amsterdam Centraal: 460 parkeerplaatsen.
De Kolk: 402 parkeerplaatsen.
De Bijenkorf : 475 parkeerplaatsen.
Krasnapolsky: 150 parkeerplaatsen.

Voor meer informatie: kijk op www.berlage.com

Locatie

Platinum sponsor: TietoEnator
Gouden sponsors: Informaat Rabobank Syndicat
Bezoek ook onze zilveren en bronzen sponsors